zondag 26 oktober 2014

Reisdag

Vroeg opstaan en om 5:14 vertrek richting Schiphol. De parkeerplek was al gereserveerd op P1 (even wat luxe) dus we waren ruim op tijd om nog even een kop koffie en een sapje te pakken bij la Place voordat we richting de groep gingen.
Check-in was al on-line gedaan, dus de enige "line" die we hadden was die voor de koffers afgeven. 
Ruim op tijd voor een kop koffie bij de gate en vertrek op tijd.

Vlucht naar Frankfurt is kort, en de stopover lang genoeg voor een broodje. Dan eindelijk richting Tallinn, met wat slaapjes hier en daar (vooral van ouders) komen we alle 29 aan in Tallinn, waar de zon inmiddels bijna achter de horizon verdwenen is. Alles is enorm goed geregeld want we stappen direct in een touringcar richting hotel.

Daar aangekomen hebben we een uurtje om even bij te komen en dan rijst met kip in een sausje en wortel en koolsalade. Niks mis mee en iedereen is het er overeens dat het prima te eten is. De ervaren ouders hebben namelijk wel flink minder luxe meegemaakt en dan kan het blijkbaar alleen maar meevallen.

Na een mooie speech van de teamcaptain Rik keren sommige terug naar hun kamer (we zitten wel flink verspreid over het hotel) en een groepje gaat een supermarktje opzoeken voor wat versnaperingen.

Het was een lange dag... Morgen half negen ontbijt en om 11 uur de opening. Gelukkig hebben we ivm de wintertijd een extra uur slaap, maar die mogen we direct weer inleveren ivm de lokale tijdszone. 

Programma van deze week 

Wij vermaken ons wel. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten